Irodaszer, irodai papírárú

Írás, rendszerezés, tárolás és így tovább...
Miért fontosak az

Irodai termékek?

Bármennyire is digitális világban élünk, gyakorlatilag minden irodában szükség van papírra és írószerre, irodaszerekre. Jegyzetelni, felírni, kinyomtatni, dokumentálni, kiemelni és így tovább. Ez valószínűleg nem fog a közeljövőben megváltozni.

Ön nap mint nap használ írószereket, irodai eszközöket. Ezek egész egyszerűen részei egy irodának, munkahelynek. Ráadásul elfogynak, így folyamatos kiadást jelentenek.

Két okból fontos odafigyelni erre:

 1. Egy sikeres cégben rend van: hosszú távon nem lehet rendetlenségben és káoszban dolgozni. Ráadásul egy rendezetlen környezet nem csak rossz hatással van a legtöbb ember közérzetére, de a cégről sem tesz túl jó benyomást.
 2. Megfelelő eszközök nélkül nehéz dolgozni. Ha munkatársai folyton kifogyott tollakkal, össze-vissza fecnikre próbálnak jegyzetelni és az iratokat nem megfelelően tárolják és a munkaidő egy számottevő részét iratok keresére kénytelenek fordítani, akkor az a cég nem lehet hatékony. Mert a hatékonyságnak része, hogy a munkaidőt fontos dolgokkal töltjük, nem pedig egy működő toll keresésével.

Mi segítünk Önnek optimalizálni az irodaszer és irodai papírárú beszerzését oly módon, hogy leegyszerűsítjük azt: Önnek egy lépést sem kell tennie, ráadásul akár automatikusan, hónapról-hónapra is tud tőlünk rendelni. Sőt, arra is van lehetőség, hogy mi figyeljük az Önnél lévő termékek fogyását és a megfelelő pillanatban leszállítsuk a szükséges irodaszereket, papírárút.

Két időpontban keressen minket

Miben
tudunk segíteni?

 • Iroda berendezése
 • Folyamatos üzemeltetés

Mindegy, hogy most nyitja meg új irodáját, vagy a működését szeretné racionalizálni, örömmel segítünk. 

Több tízezer termék

Irodai
termékek

Több mint 100.000 irodai terméket kínálunk. Tucatnyi termékkategória, számtalan variáció legyen szó méretről, színről vagy épp árról. Ez nem csak azért fontos, mert Önnek így a megfelelő terméket tudjuk biztosítani, de ha valami épp nem elérhető, akkor megfelelő alternatívával tudunk szolgálni.

Bármit keres, nálunk megtalálja

Fontosabb
termékkategóriáink

Szinte bármerre fordítja a fejét egy irodában, olyan termékekkel találkozhat, amelyet forgalmazunk, a papírtól a vizuáltáblán át a gémkapocsig. Az alábbiak a legfontosabb termékkategóriáink:

 • Irodai papírárú
 • Iratrendezők, naptárak
 • Rajzeszközök, iskolaszerek
 • Fűző-, lyukasztógépek
 • Irodatechnika
 • Vizuáltechnika
Miért szeretnek velünk dolgozni?

8 érv mellettünk

Óriási termékkínálat

Több mint 100.000 termékből álló kínálatunk van, amelyben garantáltan megtalálhatók az Ön számára ideális termékek.

Teljeskörű szolgáltatás

Minden irodához kapcsolódó beszerzési problémát leveszünk az Ön válláról. Önnek nem kell különböző beszállítókkal kapcsolatot tartania ezzel leegyszerűsödik és olcsóbbá is válik a beszerzési folyamata.

Üzemeltetünk is

Nem csak a beszerzésben segítünk, de az informatikai eszközei üzemeltetésében, szervizelésében is. Szükség esetén cseregépeket is tudunk biztosítani.

Profi ügyfélszolgálat

Az egyik legfontosabb előnyünk, hogy ügyfeleink elérnek minket és kéréseikre azonnal és megoldásorientáltan reagálni tudunk.

Kedvező árak

Minden partnerünk számára egyedi árakat adunk, a számára fontos termékkategóriákra fókuszálva, így szinte minden esetben költséget tudnak általunk ügyfeleink megtakarítani.

Gyors kiszállítás

Jellemzően 48 órán belül minden megrendelt termék Önnél van, de nem ritka az ennél gyorsabb teljesítés sem. Így Önnek nem kell várakoznia.

Könnyű rendelés

Webáruházunkból nagyon egyszerű rendelni. Ugyanakkor mi is figyeljük, hogy Önnek mire lehet szüksége és emlékeztetőt is küldünk.

Bárhová szállítunk

Az ország bármely pontjára szállítunk, ráadásul nincs alsó rendelési korlát sem. Ön azt kapja amit szeretne és oda, ahová szeretné.

Kérjen tőlünk ajánlatot

Ha szeretné optimalizálni irodaköltségeit és beszerzését, kérje ajánlatunkat!

Referenciáink

Mit mondanak rólunk?
 • Az INFOBIT KFT. mindig határidőben teljesít és minden egyedi problémánkra megoldást talál. Korrekt módon intézik az esetleges minőségi problémákat (ami a beszállítói hibából adódott), csere termékeket, és kedvezmény is mindig kaptunk a megrendeléseink után. Végtelenül korrekt, megbízható cég.

  Kovács Istvánné
  Pénzügyi munkatárs
ELÉGEDETTÜGYFELEINK
Vegye fel velünk a kapcsolatot