Higiéniai berendezések és termékek

Tiszta és kellemes környezet
Miért fontosak az

higiéniai termékek?

Egész biztosan előfordult már Önnel is, hogy belépett egy mosdóba és szíve szerint azonnal ki is fordult volna. Vagy szeretett volna kezet mosni, de nem volt szappan az adagolóban, netán a papírtörlőből hiányzott a papír. Ezek roppant kellemetlen pillanatok és ha egy vendéglátóegységben vagy egy irodában történik, akkor alapvetően rombolja az adott cégről kialakított képet.

Ha pedig ez mindennapos a munkatársak számára, akkor kifejezetten rossz lesz a közérzetük.

A higiénia alapvető fontosságú:

 1. Nagyon kevés dolog tudja úgy rombolni a közérzetet, mint egy koszos, rendezetlen mellékhelyiség.
 2. Minden igényes emberre rossz hatással van, ha az alapvető emberi szükségletekhez nem biztosítottak a megfelelő eszközök és termékek.

Vannak olyan apróságok, amiket nem szabad félvállról venni, mert a cége sikerére óriási hatással van. Mi Segítünk Önnek rendben tartani a vizes blokkjait a megfelelő eszközök és termékek biztosításával.

Két időpontban keressen minket

Miben
tudunk segíteni?

 • Mellékhelyiség, vizes blokk berendezése
 • Higiéniai termékek utántöltése

Ha szeretné igazán tisztán tartani mellékhelyiségeit, akkor örömmel segítünk.

Több tízezer termék

Irodai
termékek

Több mint 100.000 irodai terméket kínálunk. Tucatnyi termékkategória, számtalan variáció legyen szó méretről, színről vagy épp árról. Ez nem csak azért fontos, mert Önnek így a megfelelő terméket tudjuk biztosítani, de ha valami épp nem elérhető, akkor megfelelő alternatívával tudunk szolgálni.

Bármit keres, nálunk megtalálja

Fontosabb
termékkategóriáink

Szinte bármerre fordítja a fejét egy irodában, olyan termékekkel találkozhat, amelyet forgalmazunk, a papírtól a vizuáltáblán át a gémkapocsig. Az alábbiak a legfontosabb termékkategóriáink:

 • Irodai papírárú
 • Iratrendezők, naptárak
 • Rajzeszközök, iskolaszerek
 • Fűző-, lyukasztógépek
 • Irodatechnika
 • Vizuáltechnika
Miért szeretnek velünk dolgozni?

8 érv mellettünk

Óriási termékkínálat

Több mint 100.000 termékből álló kínálatunk van, amelyben garantáltan megtalálhatók az Ön számára ideális termékek.

Teljeskörű szolgáltatás

Minden irodához kapcsolódó beszerzési problémát leveszünk az Ön válláról. Önnek nem kell különböző beszállítókkal kapcsolatot tartania ezzel leegyszerűsödik és olcsóbbá is válik a beszerzési folyamata.

Üzemeltetünk is

Nem csak a beszerzésben segítünk, de az informatikai eszközei üzemeltetésében, szervizelésében is. Szükség esetén cseregépeket is tudunk biztosítani.

Profi ügyfélszolgálat

Az egyik legfontosabb előnyünk, hogy ügyfeleink elérnek minket és kéréseikre azonnal és megoldásorientáltan reagálni tudunk.

Kedvező árak

Minden partnerünk számára egyedi árakat adunk, a számára fontos termékkategóriákra fókuszálva, így szinte minden esetben költséget tudnak általunk ügyfeleink megtakarítani.

Gyors kiszállítás

Jellemzően 48 órán belül minden megrendelt termék Önnél van, de nem ritka az ennél gyorsabb teljesítés sem. Így Önnek nem kell várakoznia.

Könnyű rendelés

Webáruházunkból nagyon egyszerű rendelni. Ugyanakkor mi is figyeljük, hogy Önnek mire lehet szüksége és emlékeztetőt is küldünk.

Bárhová szállítunk

Az ország bármely pontjára szállítunk, ráadásul nincs alsó rendelési korlát sem. Ön azt kapja amit szeretne és oda, ahová szeretné.

Kérjen tőlünk ajánlatot

Ha szeretné optimalizálni irodaköltségeit és beszerzését, kérje ajánlatunkat!

Referenciáink

Mit mondanak rólunk?
 • Az INFOBIT KFT. mindig határidőben teljesít és minden egyedi problémánkra megoldást talál. Korrekt módon intézik az esetleges minőségi problémákat (ami a beszállítói hibából adódott), csere termékeket, és kedvezmény is mindig kaptunk a megrendeléseink után. Végtelenül korrekt, megbízható cég.

  Kovács Istvánné
  Pénzügyi munkatárs
ELÉGEDETTÜGYFELEINK
Vegye fel velünk a kapcsolatot