Nyomtatók és kellékanyagok

Eredeti és utángyártott kellékek, patronok, tonerek.
Miért fontosak a

nyomtatók és kellékanyagok?

A nyomtatók a legbosszantóbb pillanatokban szoktak kifogyni. Pont akkor, amikor Ön épp egy pályázatot készül beadni, egy fontos anyagot nyomtatna, vagy épp egy határidős munkán dolgozik.

Bármennyire is cél hosszú távon, hogy minimalizáljuk a felesleges papírfelhasználást, a következő néhány évben még várhatóan Önök is használni fognak papírt és ugyanígy nyomtatni is fognak. A nyomtatás költsége és a nyomtatással járó feladatok azonban nagyon széles skálán mozoghatnak.

Komplex szolgáltatásunk révén a beszerzéstől az üzemeltetésen át teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Ráadásul a beszerzés kapcsán – akárcsak az egyéb informatikai termékeknél – változatos együttműködési lehetőségeket kínálunk (lásd alább).

Ha szeretné, hogy a nyomtatása költséghatékony és problémamentes legyen, akkor örömmel segítünk.

Beszerzés és üzemeltetés

Miben
tudunk segíteni?

 • Nyomtatók beszerzése, üzemeltetése, karbantartása.
 • Eredeti és utángyártott kellékek, tonerek, patronok.
 • Cserekészülék biztosítása.

Kérjen tőlünk ajánlatot

Szeretné lecserélni eszközparkját? Segítünk kiválasztani az ideális konstrukciót!
Az Ön igényeihez igazodva

Nyomtató
készülékek

Minden cég esetében érdemes megvizsgálni, hogy milyen nyomtatási igényeik vannak. Más eszközre (nyomtatóra) és szolgáltatásra van annak szüksége, aki hetente csak pár oldalt nyomtat ki és annak a cégnek, ahol naponta több száz oldalt nyomtatnak.

A megfelelő eszköz kiválasztásával nem csak az eszköz árán, de az üzemeltetési költségen is jelentős összeget takaríthatunk meg.

Ha minket választ

Teljeskörű
szolgáltatást kap

Olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, amely minden nyomtatással és az eszközökkel kapcsolatos feladatra kiterjed.

 • Teljes körű kellékanyag ellátás (Dob, Developer, Festék)
 • Teljes körű alkatrészellátás,
 • A gépek időszaki karbantartása,
 • Cserekészülék biztosítása
 • 6 órán belüli rendelkezésre állás
 • Esetleges meghibásodáskor felmerülő javítások
 • Beállítások, korrekciók, tesztek elvégzése
 • E-technikus szolgáltatás (online szervíz)
Ön melyiket választja?

Együttműködési lehetőségek

Informatikai termékeket három módon tudunk biztosítani ügyfeleink részére, így minden ügyfelünk megtalálhatja a számára ideális opciót

Három lehetőségből választhat:

 1. Vásárlás
 2. Bérlés
 3. Tartós bérlet.

Az alábbiakban részletesen összefoglaltuk ezen lehetőségek előnyeit.

Informatikai eszköz

Vásárlása

A vásárlás az informatikai eszközök beszerzésének legegyszerűbb ugyanakkor legköltségesebb módja. Ez esetben természetesen a vásárló tulajdonába kerülnek az eszközök.

Ugyanakkor bizonyos termékeket ekkor is karban kell tartani, így például a fénymásológépek, plotterek és más hasonló berendezéseket rendszeresen szervizelni kell, hogy megőrizzük állapotukat és azok megfelelően működjenek.

Mikor érdemes inkább

vásárolni?

 • Rendelkezésre áll az anyagi keret
 • Speciális eszközre van szükségünk
 • Különlegesen felszerelt számítógépet keresünk
 • Sokáig kívánjuk használni, lassan avul a termék
Informatikai eszköz

Bérlése

Vannak olyan helyzetek, amikor egész egyszerűen nem éri meg egy számítógépet, vagy informatikai eszközt megvásárolni. Sok esetben előfordulhat ez, például ha egy gépnek magas az ára, de a rendelkezésre álló tőkénket másra szeretnénk fordítani, vagy épp időszakos, netán alkalmi munkatársaknak szeretnénk informatikai eszközöket biztosítani.

A bérlés lehetőséget ad arra, hogy időszakosan a vásárláshoz képest roppant költséghatékonyan oldjuk meg az informatikai eszközigényünket. Nagyon széles termékkör érhető el bérleti formában, így garantáltan megtaláljuk az adott igényhez leginkább illeszkedő számítástechnikai eszközt, legyen szó laptopról vagy épp egy multifunkcionális fénymásoló gépről.

 

Mikor érdemes eszközöket

bérelni?

 • Nem szeretnénk vagy nincs lehetőségünk saját erőből eszközöket vásárolni
 • Átlagos eszközre van szükségünk
 • Rövid- vagy középtávra tervezünk az eszközökkel vagy
 • Nagy a céges fluktuáció, így nehéz kiszámítani a pontos eszközigényt
Informatikai eszköz

Tartós bérlése

A tartós bérlet a vásárlás és a bérlés előnyeit kombinálja. A tartós bérlet keretében ugyanis Ön bérleti időszak lejártával az Ön tulajdonába kerül az eszköz, így

 • Nem érzi azt, hogy a bérleti díj kidobott pénz az ablakon, hiszen a szerződéses időszak végén az Öné lesz az eszköz, ugyanakkor
 • Nem kell óriási összeget befektetnie az új készülék megvásárlására.

A tartós bérleti konstrukció további sajátossága, hogy abszolút személyre lehet szabni az eszközöket, amiket Ön szeretne, így akár különleges igények is megvalósítható a kontrukció keretében. Ráadásul a tartós bérlet mellé üzemeltetési szolgáltatás is jár, ami garantálja, hogy az eszköz folyamatosan megfelelően működik vagy Ön cseregépet kap, illetve biztosítja azt is, hogy amikor az Ön tulajdonába kerül a gép, akkor az egy értékes, tökéletsen működő eszköz, mert a megfelelő szervízt az évek során megkapta.

Mikor előnyös a

tartós bérlet?

 • Egyedi eszközt szeretnénk, nagy kiadás nélkül
 • Hosszú távon használnánk ugyanazon eszközöket
 • Nem szeretnénk pénzt kidobni az ablakon
 • Üzemeltetésre is szükségünk van

Kérjen tőlünk ajánlatot

Szeretné lecserélni eszközparkját? Segítünk kiválasztani az ideális konstrukciót!
Miért szeretnek velünk dolgozni?

8 érv mellettünk

Óriási termékkínálat

Több mint 100.000 termékből álló kínálatunk van, amelyben garantáltan megtalálhatók az Ön számára ideális termékek.

Teljeskörű szolgáltatás

Minden irodához kapcsolódó beszerzési problémát leveszünk az Ön válláról. Önnek nem kell különböző beszállítókkal kapcsolatot tartania ezzel leegyszerűsödik és olcsóbbá is válik a beszerzési folyamata.

Üzemeltetünk is

Nem csak a beszerzésben segítünk, de az informatikai eszközei üzemeltetésében, szervizelésében is. Szükség esetén cseregépeket is tudunk biztosítani.

Profi ügyfélszolgálat

Az egyik legfontosabb előnyünk, hogy ügyfeleink elérnek minket és kéréseikre azonnal és megoldásorientáltan reagálni tudunk.

Kedvező árak

Minden partnerünk számára egyedi árakat adunk, a számára fontos termékkategóriákra fókuszálva, így szinte minden esetben költséget tudnak általunk ügyfeleink megtakarítani.

Gyors kiszállítás

Jellemzően 48 órán belül minden megrendelt termék Önnél van, de nem ritka az ennél gyorsabb teljesítés sem. Így Önnek nem kell várakoznia.

Könnyű rendelés

Webáruházunkból nagyon egyszerű rendelni. Ugyanakkor mi is figyeljük, hogy Önnek mire lehet szüksége és emlékeztetőt is küldünk.

Bárhová szállítunk

Az ország bármely pontjára szállítunk, ráadásul nincs alsó rendelési korlát sem. Ön azt kapja amit szeretne és oda, ahová szeretné.

Kérjen tőlünk ajánlatot

Ha szeretné optimalizálni irodaköltségeit és beszerzését, kérje ajánlatunkat!

Referenciáink

Mit mondanak rólunk?
 • Az INFOBIT KFT. mindig határidőben teljesít és minden egyedi problémánkra megoldást talál. Korrekt módon intézik az esetleges minőségi problémákat (ami a beszállítói hibából adódott), csere termékeket, és kedvezmény is mindig kaptunk a megrendeléseink után. Végtelenül korrekt, megbízható cég.

  Kovács Istvánné
  Pénzügyi munkatárs
ELÉGEDETTÜGYFELEINK
Vegye fel velünk a kapcsolatot